Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 59. B ép. 1/1        Tel./Fax: +36 1 373 05 93        Mobil: +36 30 924 35 49        E-mail: info@szajbert.hu
    Jogi fórum     Tevékenység     Modern jogi szolgáltatások     Klasszikus jogi szolgáltatások  
 
Modern jogi szolgáltatások   (magyar és orosz nyelven)

Egyszerűsített és elektronikus cégeljárás
Olcsó, gyors és egyszerű cégbejegyzés, változás bejegyzés, szerződésminta alapján akár két munkanapon belül.
A törzsbetét befizetéséhez nem szükséges banki igazolás, aláírási címpéldányért sem kell közjegyzőhöz menni, mindent elintézhet egy helyen, az irodában, megfelelő előkészítés után körülbelül 1 óra alatt.


Székhelyszolgáltatás
Székhely létesítéséhez nem szükséges ingatlant bérelnie, székhelyeként irodánkat is megjelölheti. Székhelyszolgáltatás keretében átvesszük hivatalos iratait, és továbbítjuk az Ön által megadott címre.
Szükség esetén a hivatalos irattal kapcsolatos teendőket is megbeszélhetjük, külön díjazás fejében a válaszlevelet megírjuk, és ellátjuk képviseletét a hatóságok, bíróságok, harmadik személyek előtt.


On-line jogi tanácsadás, véleményezés
Az on-line tanácsadás során átutalással teljesítendő díj ellenében, az Ön által elektronikus úton megküldött okiratok alapján, telefon, skype vagy más kapcsolattartó program (eszköz), vagy e-mail segítségével adunk jogi tanácsot, mondunk véleményt az Önt érdeklő kérdésekről, szerződésekről magyar és orosz nyelven.
A "Jogi fórum" rovatunkban a weboldalon keresztül feltett kérdésekre mondunk ingyen, nyilvános véleményt magyar és orosz nyelven. Ennek a szolgáltatásnak nem az eset részletes megvitatása, elemzése a célja, ezért nem helyettesíti a személyes és az on-line tanácsadást.


Tulajdoni lap, térképmásolat, cégkivonat, cégmásolat küldése e-mailben
Irodánk időt és sorban állást spórolhat meg Önnek azáltal, hogy a TAKARNET és az IM-ONLINE rendszer segítségével másodpercek alatt beszerzi az Ön által kért ingatlan u.n. nem hiteles tulajdoni lap másolatát, térképmásolatát, vagy az Ön által kért cég cégkivonatát, cégmásolatát, és átutalással fizetendő díj ellenében Önnek e-mailben továbbküldi. Igény esetén segítünk értelmezni a tulajdoni lapon, cégkivonaton feltüntetett adatokat, véleményt mondunk az ingatlan, cég jogi helyzetétéről.


Kérjen tájékoztatást díjainkról: info@szajbert.hu