Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 59. B ép. 1/1        Tel./Fax: +36 1 373 05 93        Mobil: +36 30 924 35 49        E-mail: info@szajbert.hu
    Jogi fórum     Tevékenység     Modern jogi szolgáltatások     Klasszikus jogi szolgáltatások  
 
Klasszikus jogi szolgáltatások   (magyar és orosz nyelven)

Tanácsadás
1 óra alatt választ kap kérdéseire, és általában kiderül az is, hogy mi lehet a megoldás. A személyes tanácsadás óradíja megfizethető, ezért cserébe tisztábban láthatja a helyzetét, esélyeit, kialakíthatja tárgyalási (cselekvési) stratégiáját, megelőzheti a nagyobb bajt, vagy egyszerűen csak megnyugodhat.


Szerződés, egyéb beadvány szerkesztése (okiratszerkesztés)
Egy átgondolt szerződés megéri az árát, mert számos későbbi problémát előzhet meg vele. A szerződés készítése során végiggondoljuk, hogy mit, mikorra, hogyan kell szolgáltatnia Önnek, és mit partnerének, felmérjük a lehetséges veszélyforrásokat, megkeressük a szükséges biztosítékokat annak érdekében, hogy minél kevesebb ok maradjon a későbbi vitára.


Képviselet peres és egyéb ügyekben
Igényét elsősorban peres eljárás indítása nélkül, végső esetben perben érvényesítjük. Ha Önnel szemben támasztottak Ön által jogosnak vagy jogtalannak vélt igényt, helyzetének felmérése után segítünk peren kívül kiegyezni, vagy érdekeit a perben védjük meg.

A peres eljárás tárgyalásonként, részletekben fizetendő díja jellemzően nem jelent aránytalan megterhelést, és - pernyertesség esetén – teljes egészében megtérülhet a bíróság által Önnek megítélt perköltségből, amelynek végrehajtásához segítséget nyújtunk. Sikerdíjas konstrukcióban a tárgyalásonként fizetendő díj összege alacsonyabb, amit eredményes eljárás esetén prémium egészít ki.


Kérjen tájékoztatást díjainkról: info@szajbert.hu